04/26/11 16:04
(http://www.klassa.bg/)

Филм за годежа на Уилям и Кейт

В деня на кралската сватба, 29 април, от 11.05 ч, БНТ ще излъчи документалния филм на Би Би Си „Уилям и Кейт – един кралски годеж”. Това е приказката, която светът очаква. Но какво свързва тази красива млада двойка, откъде идва тя и какво ще означава този брак за бъдещето на британската монархия?
Принц Уилям, наследник на британския трон, ще се ожени за Кейт Мидълтън, типичното английско момиче. С принос от близки приятели, историци, биографи и известни журналисти като Пиърс Морган, този развлекателен и проникновен документален филм показва много различния им произход и възпитание и проследява моментите, довели до годежа им, като обяснява защо двамата са толкова идеални един за друг и толкова популярни сред обществеността.
От деня на раждането си принц Уилям е предопределен за живот, отдаден на дълга. Зрителите на БНТ ще видят как е израснал под светлината на прожекторите и се е научил да се справя със световната преса, но останал младеж, пазещ за себе си личния си живот. За разлика от него Кейт произхожда от обикновено семейство от средната класа, достатъчно богато, за да я изпрати в частно училище. Филмът прониква по-дълбоко в произхода й, за да разкрие невероятното й издигане. Тя ще стане първата жена извън аристокрацията, омъжила се за толкова близък до британската корона наследник след 1660 година.
Съдбата ги среща в университета "Сейнт Андрюз" в Шотландия. През четирите години, които принц Уилям прекарва там, той е защитен от взора на медиите и живее толкова обикновен живот, колкото е възможно. Пътищата им с Кейт за малко не се пресичат по време на годините им на отпуск от университета, които прекарват в един и същ район на Чили, но в крайна сметка любовта между тях пламва, когато като колеги студенти делят обща къща.
Двамата разкриват връзката си през април 2004 година на ски пистите на Клостърс. Дотогава принц Уилям, един от най-желаните ергени в света, вече има тригодишно близко приятелство с Кейт. Научаваме как превратностите в отношенията им са ги сближили и са създали стабилна основа за бъдещето им. Годежът бележи нова глава за британското кралско семейство, а за младата двойка е сигурно едно - това е брак по любов.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване