04/28/11 18:21
(http://www.klassa.bg/)

РЗС видя сделка в кандидатурата на Румен Христов от СДС

С издигането на кандидатурата на Румен Христов за президент "ликвидаторите" на СДС са се самоубили, се посочва в разпространена вчера декларация на РЗС.
От партията на Яне Янев посочват, че „с тази номинация СДС окончателно се трансформира от политическа в търговска марка с остатъчна стойност, която е част от сделката между Доган и Бойко Борисов“. В декларацията се посочва още, че РЗС си запазва правото да запознае обществото в подходящ момент с параметрите и условията по тази сделка.
За нас Румен Христов е второ, влошено издание, на Пламен Юруков, символ на това как се отглеждат и имплантират поръчкови играчи в деградиралата политическа система на 20-годишното статукво, се посочва в съобщението. В заключение се посочва, че „РЗС подава ръка на всички почтени членове и симпатизанти на синята идея и декларира, че ще им даде възможност пълноценно и пълноправно чрез листите и структурите на РЗС да участват в
политическия живот на страната“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване