05/01/11 18:36
(http://www.klassa.bg/)

Зрител на световното напомни на Хигинс за продадените фреймове

Лидерът в световната ранглиста по снукър Джон Хигинс се изправи срещу свой кошмар, след като му се наложи да изслуша словесните нападки на зрител по време на полуфиналите на световното първенство в Шефийлд.
В последната част на мача му срещу Марк Уилямс човек от публиката се обърна към Хигинс с викове, че е позор за играта. Съдията Ериан Уилямс се погрижи зрителят да бъде изведен от залата, след което играта продължи. Шотландецът, който е трикратен световен шампион, не показа неприятният инцидент да е повлиял негативно на психиката му, а напротив – записа срещу името си сенчъри брейк от 123 точки за 15:13. През май миналата година Хигинс и тогавашният му мениджър Пат Мууни бяха заснети със скрита камера как се съгласяват да продадат няколко фрейма от Световните снукър серии.
На финалните серии в театър „Крусибъл“ Хигинс се изправя срещу 21-годишния Джъд Тръмп. Самият Тръмп се наложи със 17:15 части над най-добрия китайски състезател Дин Дзюнхуей.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване