05/02/11 17:56
(http://e-vestnik.bg/)

Семейство Жекови взе наградата за снимка на „Пещерска”

Наградената снимка на семейство Жекови.

Пещерска Гроздова обяви победителя от състезанието на фотоконкурса “Покажи ни твоя Великден” – сем. Жекови от град Бургас. Снимките на семейството спечелиха най-много симпатии на журито оглавено от известния фотограф Васил Къркеланов. „Най-важният критерий за нас беше автентичното и оригинално улавяне в снимка духа на традицията и сплотеността на семейството”, коментираха от журито.
Наградите за победителя са: семейна почивка в 5-звезден хотел на Слънчев бряг, професионална фотосесия в специална фотокнига и присъствие на снимачната площадка на новия клип на Пещерска Гроздова.
На още 15 семейства, участвали в конкурса, ще бъдат раздадени поощрителни награди от продукцията на винпром „Пещера”.
От дружеството обявиха, че участие са взели повече от 2000 кандидати, които са изпратили над 3000 снимки, не само от България, а и извън пределите й.

Награденото семейство Жекови на посещение във винпром “Пещера” разглежда новата бутилка на ракията. Снимка: пресслужба на винпром “Пещера”

Пещерска Гроздова избра по изключително оригинален начин да направи премиерата на новата си дизайнерска бутилка, като покани семейството победител в Пещера да разгледа процеса на производство на ракията.
Наградата бе връчена от изпълнителния директор на Винпром Пещера - Иван Папазов, който поздрави и всички участници в състезанието: „Хората прегърнаха идеята ни, поздравиха ни за инициативата и ни заляха с хиляди писма и снимки, не само от България, а и извън пределите й, чрез които ни направиха съпричастни към най-скъпите им и съкровени моменти”. Именно затова организаторите решиха да отличат с поощрителни награди още 15 семейства. „Това ни мотивира да им се отблагодарим по своя начин - с качество и разнообразие на гамата традиционни български напитки, които произвеждаме”, обобщиха от компанията.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване