05/03/11 17:02
(http://www.klassa.bg/)

Програмата на bTV най-предпочетената и през април

Сериалите „Столичани в повече“, „Забраненият плод“, „Стъклен дом“, както и тв продукциите „Комиците“, „bTV Новините“, „bTV Репортерите“, „Lord of the Chefs“, „Шоуто на Слави“, „Пълна лудница“,“ Аламинут“ и филмиови заглавия излъчвани по bTV са най-гледаните ТВ програми през април, според пийпълметричните данни за аудитория All+4. Общо 39 (или почти 80%) от всички предавания в класацията ТОП 50 са от програмата на bTV.
Според зрителския интерес емисиите на bTV Новините са най-гледаните в ефира. Те заемат първите 4 места в класацията, като обедната емисия привлича с над 160 000 зрители повече от петия в класацията - централната емисия на Нова ТВ.
Сутрешният блок на bTV - Тази сутрин, който този месец се изкачва още по-нагоре в Топ 50, е най-гледан и през април, като привлича с над 6 пъти повече зрители от втория (Денят започва) и третия (Здравей, България!) по гледаемост.
Единственият кабелен канал, който влиза в топ 50 през април е bTV Action - с две срещи от УЕФА Шампионска лига. Този месец каналът увеличава дела си до 3,6% в праймтайм (19.00 - 23.00), като се нарежда на четвърто място след трите национални телевизии.
Нова ТВ попада в класацията за април със 7 програми, а БНТ1 - с 2.
През април bTV отбелязва среден дял 40,18%, Нова ТВ - 13,01% и БНТ1 - 7,05%.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване