05/17/11 17:35
(http://www.klassa.bg/)

Откриха мъртъв 6-годишния Стефан

6-годишният Стефан Стефанов, който от два дни беше обявен за национално издирване, беше намерен мъртъв вчера във Варна, съобщиха от МВР. Телцето на момчето е било открито в черен чувал, захвърлен под моста в дере, близо до пожарната в морската столица. Друг чувал е бил захлупен върху главата му. Стефан беше в неизвестност от 14 май, когато изчезна пред дома си на ул. "Княз Черказки" в града. След тричасово издирване по роднини баба му, която отглеждала него и двете му сестрички, подала сигнал в полицията.
Откриването на тялото на детето беше последвано от близо тричасови преговори между прокуратурата и съдебните медици във Варна, които отказваха да направят аутопсия заради протест. „Действията на нашите колеги изключително затрудняват дейността ни, т.е. наказателния процес и процесуално-следствените действия", призна окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров. По-късно шефката на съдебна медицина в болница „Св. Марина“ доц. Добринка Радойнова се съгласи да направи аутопсия на момченцето.
Родителите на Стефан, които работят във Франция, тръгнали веднага щом научили за изчезването му, разказа бабата на детето Севда Атанасова пред bTV. По думите й те още не знаели, че детето им е убито.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване