05/19/11 14:53
(http://glasove.com/)

За пръв път привърженици на ДПС освиркваха Доган по време на митинг. Полицията предотварти сблъсъци по време на честванията на Майските събития в Джебел

За пръв път възпоменателният митинг в Джебел по повод навършването на 22 години от майските събития, който винаги е бил символ на единството и сплотеността в ДПС, се превърна в арена на сблъсъци между симпатизанти на Ахмед Доган и на Касим Дал. Докато от трибуната говореше областният лидер на ДПС Бахри Юмер, привърженици на Касим Дал, сред които изключеният наскоро от парламентарната група на ДПС депутат Корман Исмаилов, издигнаха плакати "Агенти и доносници на Държавна сигурност, вън от ДПС" и започнаха да го освиркват. В това време симпатизанти на Доган започнаха да избутват хората на Дал, да ги ритат и блъскат. За около минута те бяха изблъскани от площада с възгласи "У-у-у" и викове "предатели", произнесени на турски език.
Публикувана на 05/19/11 14:53 http://glasove.com/article-13843.php
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване