05/25/11 13:21
(http://www.pari.bg/)

Philips България вече предлага на пазара и еспресо кафе машини с марка Philips Saeco

 

Българският представителен офис Philips България започва предлагането на продуктите с марката Philips Saeco на българския пазар. Компанията Saeco е придобита от холандската компания Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) в световен план през 2009 г. С придобиването на Saeco Philips засилва глобалните си позиции на пазара на еспресо машини, добавяйки една изключително вълнуваща и високо технологична гама от решения и 25-годишна традиция в приготвянето на висококачествено италианско кафе. На българския пазар компанията ще предлага пълната гама продукти с марката Philips Saeco. Те могат да се намерят във всички дистрибуционни канали на Philips в България.

 

Обединяването на високото качество, технология и традиции на Saeco в производството на еспресо кафе машини със силните маркетингови и пазарни възможности на Philips ще даде възможност на българските потребители да се възползват от изцяло обновена гама висококачествени еспресо машини.

 

Новата гама кафе машини ще бъде представена в специални демонстрации между 3 и 26 юни във вериги магазини Технополис и Техномаркет в София, Пловдив, Варна и Бургас. Любителите на кафето ще се насладят на кафе от моделите Xelsis, Exprelia и Syntia

 

Philips Saeco е производител на първите напълно автоматични bean-to-cup еспресо машини, с които се приготвя висококачествено кафе еспресо от прясно смлени кафе зърна. Новаторските технологии на Philips Saeco позволяват да се извлече пълния аромат от всяко зрънце кафе за постигане на перфектното италианско кафе преживяване.

 

Изключително сме щастливи от факта, че можем да предлагаме на българския пазар висококачествените продукти с марката Philips Saeco. Марка, която запазва италианската традиция и високото качество при приготвянето на еспресо, доставяйки истинска италианска страст и стил на живот във вашия дом. За всички ценители Philips Saeco предлага истинско италианско еспресо приготвено според индивидуалните предпочитания за вкус, гъстота и т.н., при това само с натискане на един бутон.“, коментира Радмила Филева, Изпълнителен директор на Philips България.

 

Сегментът на еспресо кафе машини обикновено се смята за най-ползотворната пазарна ниша на световния пазар на уреди за кафе, достигайки най-често двуцифрен ръст на продажбите и маржовете на печалба.

 

Допълнителна информация за Philips България:

Представителството на Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) за България е основано през 1992 г. в гр. София. В него работят над 30 служители в сферите - грижа за здравето, стил и качество на живот, осветление. Компанията има водещи пазарни позиции в областта на клиничната грижа и спешната помощ – портфолиото включва дефибрилатори, ехокардиографи, монитори за наблюдение на пациенти, ангиографи. Philips е първата компания доставила позитронно - емисионен томограф PET/CT през 2009 г. за Медицински център “Света Марина”, гр. Варна и висок клас ангиограф Allura FD 10 за УМБАЛ “Света Екатерина”, гр. София. Повече за дейността на компанията на www.philips.bg

 

Допълнителна информация за Royal Philips Electronics:

Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) е холандска компания, един от най-големите производители на електроника в света и номер едно в Европа, с продажби на стойност 29 милиарда евро през 2003 г. Глобален лидер в продажбите на осветителна техника, електрически самобръсначки, медицинска диагностична апаратура за рентгенови прегледи и наблюдение на пациентите. Нейните 165,300 служители в повече от 60 държави работят активно в сферите на осветителната техника, потребителската електроника, домашните електроуреди, полупроводниците и медицинските системи.

 

Допълнителна информация за Saeco International Group S.p.A.:

Saeco е водещ създател и производител на кафе машини за домашна и професионална употреба. Saeco се занимава също и с производството и продажбата на автоматични вендинг машини за топли и студени напитки и леки храни.

Компанията е основана през 1981 г. в Италия със седалища и основни индустриални бази в Gaggio Montano, Италия и в Румъния. За компанията работят 1950 служители. Разполага с три производствени завода, които произвеждат 1.5 милиона машини всяка година. Има филиали и местни дистрибутори в над 90 страни. Предлага еспресо машини под марките Saeco, Gaggia и Spidem.

През 2009 г. Saeco International Group S.p.A. е придобита от Royal Philips Electronics и става част от бизнес отдела за домашни уреди, част от сектора Consumer Lifestyle. Повече за дейността на компанията на www.philips.com

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване