06/03/11 10:14
(http://glasove.com/)

Арестуваният при операция "Октопод" Николай Велков: "Октопод" няма, но още не са ми върнали гаранцията, а имуществото ми е запорирано

"Определени медии се борят за 30 милиона лева - държавни пари, отделени за реклама, и журналистите са принудени да премълчават истината или откровено да лъжат. Това не е някаква наложена тоталитарно цензура, а по-скоро е автоцензура, защото иначе рискуват да останат без пари и без работа". Това казва в интервю за ГЛАСОВЕ арестуваният при операция "Октопод" Николай Велков, обвиненията срещу когото бяха свалени през миналата седмица. И още: "Знае се кои лица са измислили групата "Октопод", кои са я "поръчали", колко пари са платени за тази акция и на кого. Има ги тези записи, просто аз не ги притежавам, но се надявам, че човекът, който ги притежава, рано или късно ще ги извади на бял свят. В тях са цитирани имената на хората, които са дали парите, имената на магистратите, които са били уговорени да изпълнят поръчката".
Публикувана на 06/03/11 10:14 http://glasove.com/article-14056.php
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване