06/04/11 20:36
(http://radiomilena.com/)

България не успя да спечели срещу Черна гора – 1:1

България не успя да победи Черна гора – 1:1. Голът за отбора на Лотар Матеус вкара Ивелин Попов в 66-ата минута. 14 минути по-рано Джалович откри за домакините. Двубоят бе от квалификационна група „G” за европейското първенство през 2012 година в Полша и Украйна.
Двубоят започна с положение за Черна гора. Още в третата минута Мирко Вучинич имаше шанс да вкара, но ударът му не успя. Малко по-късно халфът на ЦСКА Маркиньос, който прави дебют с националния екип стреля, но не уцели вратата. До края на полувремето Вучинич вкара топката във вратата на България, но голът бе отменен, заради засада. Павичевич и Баша уцелиха по една греда минути преди почивката.
В началото на второто полувреме Черна гора откри резултата. Джалович засече с глава центриране на Божович и вкара за 1:0 в 52-ата минута. В 66-ата минута Ивелин Попов изравни резултата след хубава атака. Последваха силни минути за България. Отново Попов и Христо Янев направиха пропуски. До края на мача българите пропуснаха нови добри положения за гол.
След равенството българите остават четвърти в групата с 5 точки, колкото има и третия Швейцария. Лидер е Англия с 11, толкова има и втория Черна гора. Последното място заема Уелс без спечелена точка.
Следващият мач на България е на 2 септември срещу Англия в София.

Агенция Фокус

Bookmark/Favorites Svejo Google Bookmarks Delicious StumbleUpon Facebook Сподели

Публикувана на 06/04/11 20:36 http://radiomilena.com/news/?p=12672
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване