06/05/11 17:28
(http://www.klassa.bg/)

Заводът за отпадъци на София скара общински съветници от ГЕРБ и БСП

Заводът за отпадъци на София скара вчера общински съветници от ГЕРБ и БСП. Кандидатът за кмет на столицата от червените Георги Кадиев „преряза лентата“ на несъществуващия още завод за преработка на отпадъците в местността Садината до село Яна. „Драги софиянци, ако вие виждате този завод, значи сте изтрещели повече от Симеон Дянков. Ако не го виждате, вие сте врагове на правителството, защото във вашето съзнание се е загнездил един червей на съмнението да не би пак да ни излъжат, както ни излъгаха с увеличението на пенсиите, както ни излъгаха с излизането от икономическата криза, както ни излъгаха с възраждането на нов морал и с наказание за тези, които са корумпирани”, коментира пред макет на завода Георги Кадиев.
На събитието с линейка и медицински екип дойдоха и общински съветници от ГЕРБ. Роберт Янакиев обвини предишното правителство, че апликационната форма на завода не е била подадена навреме заради тях и забавянето на строежа е станало заради това. По-късно вчера зам.-кметът на столицата Мария Бояджийска обяви пред БТА, че до дни се очаква одобрение от страна на ЕК на първата фаза от строителството на инсталациите за третиране на отпадъците в София.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване