06/05/11 16:30
(http://www.klassa.bg/)

"Трите лъва" едва не паднаха от швейцарците

Англия и Швейцария записаха зрелищно равенство 2:2 на "Уембли", с което ситуацията в борбата за челните позиции в група "G" за Евро 2012 става още по-завързана. Селекцията на Фaбио Капело остана на първо място във временното класиране с 11 точки. Черногорците са на второ място със същия актив.
"Кръстоносците" на Отмар Хитцфелд поведоха изненадващо с два гола в рамките на три минути - между 32-рата и 35-ата. Попаденията бяха дело на Транкило Барнета след преки свободни удари. Франк Лампард върна един гол от дузпа в 37-ата минута, а Ашли Йънг възстанови равенството в 51-вата минута. Дарън Бент имаше две страхотни възможности да донесе победата на Англия, но уникални пропуски на нападателя на „Астън Вила“ запазиха резултата 2:2. Именно Бент започна на върха на атаката на "Трите лъва" в отсъствието на наказания Уейн Рууни. Тио Уолкот и Джеймс Милнър подпoмагаха нападателя, а Скот Паркър, Франк Лампард и Джак Уилшир действаха в халфовата линия. Рио Фърдинанд пък се завърна в стартовия състав на Англия за първи път, след като Фабио Капело реши да върне капитанската лента на Джон Тери.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване