06/07/11 18:38
(http://www.klassa.bg/)

ДПС отново поиска избори 3 в 1

Ние ще търсим вот на недоверие за цялостната политика на кабинета, защото сме готови за избор 3 в 1 и единствено така ще може да се смени управляващата система. Това заяви на пресконференция вчера зам.-председателят на ДПС Лютви Местан. „Ключовата дума за вота е провал. Вотът ще бъде за провала на политиката на правителството на ГЕРБ. Като правило секторните вотове, бидейки срещу премиера и кабинета, като цяло имат за цел корекция на управлението или ремонт на кабинета, а при вота на недоверие за провала на цялостната политика, идеята е предсрочни избори. Ние сме готови за избори 3 в 1 от гледна точка на крайната необходимост за провеждането на такъв вот. Смятаме, че политическият ресурс на това правителство е изчерпан“, заяви още зам.-председателят на движението.
Местан коментира и изказването на Иван Костов, че Меглена Кунева е номинация за президент на тройната коалиция. "Тройната коалиция е конкретен политически продукт със строго определена времева рамка – мандата на 40-ото НС, който приключи на 25 юни 2009 година. Тогава приключи и тройната коалиция - БСП, НДСВ, ДПС. Няма как нещо, което не съществува, да номинира когото и да е за кандидат за държавен глава", беше категоричен Местан.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване