06/07/11 21:22
(http://radiomilena.com/)

Състезатели на КСТ“Блясък“ на финал на международен турнир по спортни танци

Талантливите състезатели на Клуб по спортни танци „Блясък“ гр. Поморие Валентин Либчев и Денислава Дерменджиева, с треньор Веселин Тодоров се класираха на финал и в двата дни на провелия се на 4 и 5 юни 2011 г. Международен турнир по спортни танци в гр. Бургас. На 4 юни 2011 г. , в оспорвана борба с двойки от Русия, Румъния, Молдова, Турция и България,  Дени и Вальо заеха 4 -то място в стандартната програма в състезателен клас Деца І, която включваше изпълнението на танците валс, танго и куикстеп. Другата състезателна двойка на клуба Тодор Тодоров и Ваня Атанасова заеха 9 място в същия състезателен клас. На 5 юни 2011г. състезателите показаха своите умения в изпълнението на латиноамериканските танци – джайв, ча-ча и румба. Дени и Вальо отново стигнаха до финал и заеха 6 място. Тошко и Ваня се класираха на 11 място в латиноамериканската програма за състезателен клас Деца І.
Състезателите на клуба се представиха добре и на провелото се на 29.5.2011г. Зоново първенство в гр. Стара Загора, където Дени и Вальо се класираха на 4-то място, а Тошко и Ваня заеха 9-то място в същия клас.
На състезателите на Клуб по спортни танци „Блясък“ с треньор Веселин Тодоров предстоят турнири във Каварна, Варна, Шумен и на Дъжавното първенство в София.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Публикувана на 06/07/11 21:22 http://radiomilena.com/news/?p=12733
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване