06/08/11 17:30
(http://www.klassa.bg/)

БСП и ДПС внасят два вота на недоверие

Управляващите ги чакат четири вота - два вота от опозицията и два от българските граждани, на предстоящите президентски и местни избори. Това заяви вчера пред медиите в парламента председателят на Коалиция за България Сергей Станишев. Той съобщи, че до края на седмицата левите и ДПС ще внесат вот на недоверие за провала на антикризисната политика на правителството.
Станишев обяви новината след консултации между групите на Коалиция за България и ДПС, на които е постигнато съгласие и за втори вот на недоверие - за цялостната политика на правителството на ГЕРБ. По-късно Лютви Местан от ДПС обясни, че идеята е с вота за провала на цялостната политика да се затвори политическият сезон, но е възможно и провеждането му през септември.
Нашата цел е това правителство да падне и да има предсрочни избори - по възможност 3 в 1, каза още Сергей Станишев. Той допълни, че всеки глас срещу правителството ще е добре дошъл, но категорично няма да говори с лидера на „Атака“ Волен Сидеров за евентуална подкрепа.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване