06/08/11 16:28
(http://radiomilena.com/)

Изгубено дете в Слънчев бряг е върнато на родителите

На 06.06.т.г. около 13.50 ч. в Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение за изгубено дете в района на хотел «Европа» в Слънчев бряг – установено е, че това е 7 годишната Келси, английска гражданка, отседнала в Слънчев бряг в х-л «Поморие» заедно с родителите си. Момиченцето е открито от спасителя на плажната ивица, обслужващ пост № 8 и предадено на полицейския патрул, изпълняващ патрулно постова дейност по плажната ивица. Келси е отведена до х-л «Поморие» и върната на родителите й в 14.30 ч., като те са изразили искрените си благодарности към плажния спасител и служителите на реда.
Припомняме, че подобна ситуация се разигра и на 13.07.м.г., когато 31 годишна софиянка изгуби 6-годишното си момиче в района на морския плаж в Слънчев бряг. Майката забелязала детето последно около 17.50 ч. да си играе на плажа, след което следите му се изгубили. В резултат на предприетите незабавни оперативно-издирвателни мероприятия на служители от Районно управление «Полиция» – Несебър и екип на „Гражданска защита”, около 21.30 ч. детето бе намерено на морския плаж на 2 км от мястото на изчезването. Открито е от 37-годишен бургазлия, който споделил, че по думите на момиченцето, то вървяло по плажната ивица за да търси майка си. В 21.40 ч. детето е върнато на 31 годишната софиянка.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Публикувана на 06/08/11 16:28 http://radiomilena.com/news/?p=12767
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване