06/08/11 16:48
(http://radiomilena.com/)

ХІV-та среща на финансистите от общините ще се проведе в Ахелой

Националната среща на финансистите от общините ще се проведе от 9 до 11 юни 2011 г. в хотелски комплекс Марина Кейп, гр. Ахелой.
Тези срещи се утвърдиха като национално значими форуми за дебат и формиране на политики в сферата на общинските финанси. На тях традиционно се дискутират и приемат експертни становища, свързани с позицията на НСОРБ по бюджетните взаимоотношения на държавата и общините.
Четиринадесетата национална среща на финансистите ще акцентира върху развитието на общинските финанси в ситуация на продължаваща криза, както и за възможностите на местната власт да предложи реални и ефективни мерки, които да бъдат предприети на местно ниво за намаляване на ефекта от стагнацията.
Други основни акценти в програмата на форума ще бъдат факторите за стабилизиране на местните финанси – децентрализация, ефективно администриране и контрол, управление и контрол на средствата по Оперативните програми, местната данъчна политика и т. н. Специално внимание ще бъде отделено на дискусията за бюджета за 2012 г. – опасностите пред общините, възможностите, както и иновативните предложения за промени.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Публикувана на 06/08/11 16:48 http://radiomilena.com/news/?p=12770
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване