06/10/11 07:59
(http://radiomilena.com/)

Мартин Димитров: ГЕРБ не би пратила свои да гласуват в неделя, може да се заразят

По повод изказване на Екатерина Михайлова, че ГЕРБ ще удари едно рамо на СДС със свои симпатизанти на предстоящите избори в неделя, Димитров заяви, че това не са сериозни неща.

„Изборите ще бъдат спечелени от сините симпатизанти на 12 юни. СДС винаги е била по-голямата партия от ДСБ, но е важно нашите хора, на СДС, да гласуват. Всеки български гражданин може да гласува в неделя“. Това каза пред бТВ Мартин Димитров, лидер на СДС, във връзка с предстоящите вътрешни избори за кандидат-президент и кандидат за кмет в неделя.
ГЕРБ не би пратила свои хора да гласуват, защото може да им хареса, да се заразят. По отношение на кандидатурата за кмет на София на Владимир Кисьов, Димитров каза, че той стои много тежко в София, защото на хората им писна. А по отношение на кандидата на сините за президент – Румен Христов, синият лидер заяви, че Христов е мъжкар, боец, който няма да се огъне, няма да подкрепи АЕЦ „Белене” при никакви обстоятелства. На въпрос за предстоящия вот на недоверие към управлението на ГЕРБ от страна на ДПС и БСП, Мартин Димитров заяви, че трябва първо да се видят мотивите, а след това ще се взимат и решенията.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Публикувана на 06/10/11 07:59 http://radiomilena.com/news/?p=12823
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване