06/12/11 11:10
(http://radiomilena.com/)

Предварителни избори в Бургаско за кандидат-президент на „Синята коалиция”

Още от 8.00 ч. сутринта днес пред сините секции  се подредиха първите, дошли да определят кой да бъде кандидат-президентът на „Синята коалиция”. Точно в 8.00 часа в Община Бургас отвориха 12 секции. В останалите 12 общини от областта секциите са 16. В град  Поморие  избирателната секция е на  ул. „Цар Асен 1″-в  клуба на СДС.
Всички жители на Бургаски регион могат да участват в предварителните избори за кандидат-президент на десницата и да изберат между кандидата на СДС Румен Христов и на ДСБ – Светослав Малинов. Изборите ще приключат в 20.00 вечерта.
„Сигурен съм, че кандидатът на бургазлии ще се казва Румен, а фамилията му ще е Христов”, пошегува се при гласуването областният лидер на СДС Костадин Марков.
Той допълни, че е убеден в сериозната подкрепа на синия кандидат заради блестящата му биография и сериозния политически опит.
„Активността до този момент ни радва, защото това показва, че има много дясно мислещи бургазлии. Хората имат право на избор и са решили да го упражнят. Надявам се скоро и другите партии да започнат да провеждат подобни вътрешни избори”, коментира общинският съветник от СДС-Бургас Вълчо Чолаков. Заедно с общинския лидер на СДС-Бургас Константин Райков двамата гласуваха в СОУ „Св. св. Кирил и Методий”.
Резултатите от предварителните избори в област Бургас за кандидат-президент на „Синята коалиция”  ще станат ясни късно тази вечер.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Публикувана на 06/12/11 11:10 http://radiomilena.com/news/?p=12896
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване