06/12/11 16:39
(http://radiomilena.com/)

Ще играе ли „Черноморец“ Поморие в „А“група?

Ще играе ли „Черноморец“ Поморие през новия сезон в „А“ група? Това попитаха репортерите Калоян Панайотов – шеф на клуба, след като един и същ е собственикът на двата „Черноморец“ в лицето на Митко Събев. Панайотов отговори твърдо на няколко пъти, че ако получат лиценз от БФС за „А“ група ще играят. Той не пропусна да отбележи, че за двата баража никой не е плащал на момчетата и са играли за престиж. Футболист на „Черноморец“ заяви пред „Канал3 „, че победата над „Доростол“ е посветена на Митко Събев.
Това бе последния мач за Хубчев като треньор на поморийци, който от следващия сезон ще води „Ботев“ Пловдив.
Най-интересното обаче предстои! Никой не казва публично какво ще стане от тук нататък с Черноморец?

Калоян Панайотов:

“Ако лицензираме стадиона в Поморие, и ако получим лиценз за участие в А група, ще играем в елита на нашия стадион. Знаете, че този отбор стигна миналата година до финала за Купата на България и тогава нямахме проблем да получим лиценз УЕФА. Не знам защо сегане можем да получим лиценз за А група и какво толкова се е променило.
Позволете ми да отговоря на въпроса ви с въпрос. Нямаме нищо общо по документи с Черноморец Бургас, което би трябвало да е важното, защото България е правова държава и трябва да се гледат документите. А откъде идва финансирането, то аз мога да попитам дали, ако една банка дава кредити на три различни клуба, това ги прави свързани клубове?
За нас няма драма дали ще играем в А група или в Б група, нека първо изчакаме решението на лицензионната комисия. Ние ще продължим да налагаме и обиграваме млади момчета, които след това отиват в Черноморец Бургас. Това не е тайна за никого и ние не го крием.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Публикувана на 06/12/11 16:39 http://radiomilena.com/news/?p=12905
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване