06/18/11 06:35
(http://e-vestnik.bg/)

Еднократен любовник - да се превърнеш в мръсница е ободряващо

Снимка: HBO

Гледам го това момче на масата пред мен, отпивам от чашата вино и вместо да го слушам как се прави на неустоимо умен, проектирам развитието на тази среща напред. Да, доста по-млад е. И по-глупав, да му се не види. Така както ме докосва уж случайно по ръцете след третата бира определено вече си ме представя без дрехи. Това че е млад и не много умен не е беда, за да правиш секс не се изисква да си нобелов лауреат. Така както си приключвам третата чаша с вино, и той вече не изглежда зле без дрехи. Говори за влиянието на Ноъм Чомски върху съвременната поп-култура, но със сигурност точно в същия момент си мисли дали си е взел достатъчно презервативи и дали у нас или у тях е по-близо. Ноъм Чомски да ме прощава, но и на мен точно в този миг много малко ми пука за генеративната му граматика и анархистични възгледи.

Очертава се спортна нощ. Сексът за една нощ е разтоварващ като фитнес с добър инструктор, ако си се научил да контролираш личния си живот и да не правиш драми, ако някой се окаже подходящ за секс, а неподходящ за партньор в живота.

Какво искат жените?

Мъжете са стари ловци, от древността та до наши дни, въпреки усилията на жените да ги закарфичат с безопасна за полите си, обичат да правят секс и да бягат. Тръпката от покоряването на нови територии те познават отдавна. А жените – Хюстън, имаме проблем! Уж преживяха екстатично феминистичната революции, уж казаха – да, и ние искаме да се забавляваме като момчетата! Странно защо някои от тях и досега се опитват да разменят свалянето на гащите с клетви във вечна любов и брачни свидетелства като през Средновековието. Продължават да твърдят че са имали от три до пет сексуални партньора и упорито да се правят на второ преработено и подобрено издание на Дева Мария.

“Сексуалните търговки”, да ги наречем така, са тези, които ще ви кажат, че не се прави секс на първата среща. Те няма да ме разберат. Довиждане, момичета! Другите – да четат нататък.

Има мигове обаче, в които просто ти се иска да го удариш през просото. Този значително по-млад и удивително по-глупав от теб младеж от другата страна на масата никак не става за баща на децата ти, но пък как добре се очертават плочките на корема му под тази тишъртка. И как помръдва татуировката на бицепса му, когато се протяга към теб. Втора среща просто няма да има, защо да не се порадвам на новия си жив вибратор?

Modus Operandi

Постоянното партньорство си има своите радости, скрити преди всичко в емоционалната и финансова стабилност. Но пък никога не може да те разтърси така, както онова непознато момче в онова далечно лято в онзи страшно миришещ на трева клуб на морето. Бях се облегнала на бара и се поклащах под ритъма на музиката с чаша в ръка. Приятелите ми даваха всичко от себе си на дансинга. Та онова момче просто се приближи, прегърна ме през кръста и ме целуна. Аз не му забих шамар. Разбрахме се без думи – ние, две невинни деца на сексуалната революция, които искахме да изживеем нещо разтърсващо преди да се върнем в своите сериозни и отговорни ежедневни кожи. Не ми трябваше много мислене. Алкохолът, това задължително условие сексът за една нощ да се състои, вече действаше, момчето танцуваше страхотно, никой не ме познаваше в това населено място, а приятелите ми бяха дискретни. “Как се казваш?” “Кво ти пука?”. Хотелът, счупената лампа на нощното шкафче, хърка – но е сладък.

Публикувана на 06/18/11 06:35 http://e-vestnik.bg/11685/ednokraten-lyubovnik/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване