06/19/11 17:41
(http://www.klassa.bg/)

"Левски" замина с повишено самочувствие за Правец

Отборът на „Левски“ проведе третата си тренировка от началото на подготовката си за новия сезон. 24-мата футболисти, които стартираха заниманията, наблегнаха на тичането. А вчера заминаха за Правец, където ще проведат първия си подготвителен лагер. Изненадващо за всички Христо Стамболийски и Даниел Димов показаха най-добра форма по време на беговите тренировки. Стамболийски беше най-издръжлив в първата група от футболисти, в която той победи неуморимия холандец Сержиньо Грийн. В беговото упражнение, продължило близо 20 минути, първи се оттегли бранителят Иво Иванов, а юношата на "сините" продължи да тича на почти максимална скорост над пет обиколки след съотборниците си. Един от най-опитните футболисти на „Левски“ Христо Йовов заяви, че тимът трудно ще намери заместник на Гара Дембеле. "Той беше много добър и като футболист и като човек. Трудно ще намерим такъв футболист", заяви Йовов пред Би Ти Ви. „Левски“ се пречупи в даден момент през миналия сезон, когато започнахме в евротурнирите. В "А" група имахме тежка серия. Вижда се, че когато играем добре в Лига Европа, ни е трудно в България. Това трябва да е една от целите на ръководството - да се работи по-здраво в това отношение, защото няма по-важно и двете са еднакво значими", добави техничният играч.
Бижутера отказа да даде оценка на бившия наставник на тима Ясен Петров. "Радостно е, че вече има млади специалисти. Всяко нещо се развива и младото поколение вижда нещата по-добре. Това е един от начините българският футбол да тръгне отново нагоре".
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване