06/20/11 19:07
(http://www.klassa.bg/)

Търговската политика на bTV е съобразена с регулацията на конкуренцията

Във връзка с разпространено до медиите съобщение от „Нова броудкастинг груп“, bTV Media Group обръща внимание, че изнесената информация съдържа грубо изопачаване на факти и разпространение на неверни сведения, което само по себе си представлява нелоялна конкуренция в опит да се увреди доброто име и доверието към конкурент.
„Медийната платформа на bTV Media Group е изключително ефективна. Рекламодателите сами избират да рекламират при нас именно заради високите резултати и качеството на програмата, доказани за пореден път от класацията на 50-те най-гледани тв програми от началото на 2011 година. Единствено предавания на bTV попадат в Топ 50 за периода 1 януари - 19 юни 2011 г., а „Нова броудкастинг груп“ не участва с нито едно предаване“, са категорични от медийната група.
От bTV Media Group заявяват, че търговската им политика е публична, широко достъпна и дава равен шанс на всички рекламодатели, като е съобразена с регулацията на конкуренцията и изцяло съобразена с икономическата ситуация в България.
От ръководството на bTV Media Group със съжаление отчитат, че днешните действия от страна на „Нова броудкастинг груп“ най-вероятно служат като оправдание за поредицата от явни неуспехи на компанията от началото на 2011 година.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване