06/21/11 18:40
(http://www.klassa.bg/)

300 фирми кандидати за "Най-зелените компании в България 2010"

Близо 300 фирми заявиха интерес още в първата част от конкурса "Най-зелените компании в България 2010", съобщиха от организаторите. Това е първата по рода си подобна проява у нас, в която партньори са Българският център за зелена икономика, Българската агенция за инвестиции и Българската фотоволтаична асоциация.
Предстои оценка на експертното международно жури, в чийто състав влизат Щефан Шмит-Маркс - географ и икономист, Борислав Стефанов, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, Златина Луджева - управляващ директор на Инициативата за прозрачност в строителния сектор и мениджър в PriceWaterHouseCoopers, Кийт Далримпъл, ръководител на Dalrymple Finance, и Валентин Маринов, изпълнителен директор на b2b Media. Победители ще бъдат излъчени в 10 категории. Те са „Индустрия и производствен сектор“, „ Рециклираща промишленост, управление на отпадъци“, „ Автоиндустрия, транспорт и телекомуникации“, „Финансови услуги“, „ Технологии“, „Строителство и недвижими имоти“, „Енергетика“, „Туризъм, хотелиерство и развлекателна индустрия“, Сектор „услуги”, търговия, стоки за потребление и селско стопанство и „Медии, комуникации и ПР“ .
Официалната церемония по награждаването ще се състои на 30 юни 2011 г. в хотел „Парк ин“ в София.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване