06/26/11 16:10
(http://www.klassa.bg/)

Вияш-Бояш влиза във война с Моуриньо

Новият мениджър на „Челси“ Андре Вияш-Бояш влиза във война със своя ментор Жозе Моуриньо. Причината е защитникът на „Реал“ Серхио Рамос. По информация на английската преса Вияш-Бояш е уведомил собственика Роман Абрамович, че испанският защитник е приоритет номер едно в лятната селекция. Моуриньо от своя страна изобщо не иска да се разделя с един от стълбовете си в отбраната. В същото време самият Рамос пък е бесен на управата на „Реал“, които не изпълниха обещанието си да му увеличат заплатата.
От настоящия договор на 25-годишния испански национал остават още две години. И шефовете на „белия балет“ веднага реагираха, че не биха се раздели с бранителя за по-малко от 40 милиона паунда.
Същевременно 33-годишният наставник на лондонския „Челси“ Вияш-Бояш успокои футболистите на тима, че ще работи демократично, отричайки възможността да се изявява като диктатор в съблекалнята на тима. "Не съм диктатор. Предпочитам свободния избор във футбола", заяви пред "Мирър" младият специалист. "Футболистите могат да достигнат своя потенциал само ако стоят здраво стъпили на краката и ако не са оковани във вериги", продължава бившето протеже на Жозе Моуриньо.
"За мен е важно творчеството на играчите ми. Обичам неочакваната част от играта", допълва треньорът.
"Искам да успея. Имам очаквания и искам един ден да се гордея с кариерата си. Искам да печеля шампионати, желая да проуча и други първенства и да изуча различни култури. Тази работа е всичко, за което съм мечтал. Съгласен съм с хората, които смятат, че е голям риск да наемеш толкова млад човек, но щеше ли да има смисъл, ако не вярвах, че ще успея", завършва новият мениджър на „Челси“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване