06/28/11 16:51
(http://www.klassa.bg/)

Ваня Пенева е новата "Мис България 2011"

Най-красивата българка за 2011 г. се казва Ваня Пенева. Тя получи най-голям брой гласове след вота на журито и на зрителите. Ваня е на 23 г. и е от Града на розите – Казанлък. Това не е първата титла от конкурси за красота на победителката, макар че тя не е професионален модел и не е представител на модна агенция. През 2007 г. Ваня Пенева става „Царица на Долината на розите”. Красавицата получи правото да представи страната ни на най-престижния международен конкурса за красота – „Мис Свят”. Тя грабна и голямата награда – чисто нов автомобил „Киа Пиканто“, който тази година за първи път ще остане притежание на победителката.
Първа нейна подгласничка стана Деница Стоянова от София. На трето място в тазгодишния конкурс „Мис България” се класира Олга Модева от Елин Пелин.
Фаворитката на зрителите Ваня Иванова, която събра най-голям брой зрителски гласове, получи истински диамант като комплимент от продуцентска къща ! no frame media, осъществила конкурса „Мис България – Пътят към короната”.
Момичетата бяха оценявани от осемчленно жури в състав: Жени Калканджиева, модна агенция „Визаж”, Ирина Папазова, модна агенция „Интерсаунд”, Емил Кошлуков, продуцент от ! no frame media, Стойчо Керев, водещ на предаването „Пряка демокрация” по TV7, Лес Уелдън, продуцент от New Image, легендата на българската естрада Орлин Горанов, диетоложката на звездите д-р Енджи Касабие и Даниела Митева.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване