06/29/11 15:02
(http://radiomilena.com/)

КСТ „Поморие” с титли от три състезания

На провелия се турнир по спортни танци в град Варна, КСТ „Поморие” участва с пет танцови двойки. Никола Илиев и Ивон Дерменджиева се класираха на второ място при 9 годишните, Станислав Иванов и Елена Севастиянова  на пето място. В клас 11 Д Симеон Георгиев и Мари-Никол Маркова  се качиха на първото място, малко след тях – Мариян Кусев и Десислава Трифонова на  четвърто място. При по-голямите в клас 15 С Добри Петров и Лора Трендафилова се класираха пети на турнира във Варна, провел се на 18 май 2011 г. Един ден по-късно, на 19-ти се проведе Открит турнир в град Шумен, на който участва поморийската танцова двойка Никола Илиев и Ивон Дерменджиева. Там те заеха второ място.

На 25-ти май се проведе Открит турнир  за  Купа Несебър, под партонажа на Венелин Ташев. Турнирът беше един от най-силните в страната, с изключително силно присъствие на 135 танцови двойки от над 40 клуба. КСТ Поморие” се представи се представи блестящо- първо място за Никола Илиев и Ивон Дерменджиева, трето за Станислав Иванов и Елена Севастиянаова в клас 9 Е. В клас 11 Д отново на върха бяха Симеон Георгиев и Мари-Никол Маркова, четвърти-  Мариян Кусев и Десислава Трифонова. В клас 15 С Добри Петров и Лора Трендафилова този път се окачиха със сребърните медали. В клас 18 В Ахмед Али и Деница Пеева заеха шесто място на латиноамериканските танци и седмо на стандартни танци.

Двойките от КСТ „Поморие” след толкова много победи продължават своята подготовка за наий-важния турнир- Държавния шампионат, който ще се проведе следващия уикенд

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване