06/29/11 16:22
(http://www.klassa.bg/)

Тръгва култовата поредица "Клуб "Веселие"

Хитовият сериал „Клуб „Веселие”, който показва забавните опити на един гимназиален преподавател да възроди училищния хор и да вдъхнови група изпаднали изпълнители да стигнат до национални финали, започва да се излъчва от 1 юли, всеки делничен ден в ефира на bTV.
Музикалната комедийна драма се превърна в абсолютен хит още с първия си сезон в САЩ и Канада. Премиерата на „Клуб „Веселие” е била през 2009 г. и още на следващата година поредицата печели „Златен глобус” за най-добър сериал – музикален и комедиен, както и 4 награди „Еми”.
Според киноразказа, училищният хор на гимназията Маккинли в миналото е бил световноизвестен, но серия от скандали са го превърнали в убежище за изпаднали от обществото хора. Уил Шуустър ( в ролята Матю Морисън, известен от „Лак за коса”) е млад и преподавател-оптимист, който се наема с непосилната задача да възвърне славата на клуба с помощта на Ема Пилсбъри ( любимката Джейма Мейс, позната от „Грозната Бети”). Това обаче май е наистина непосилна задача, тъй като най-големите звезди в хора са слабовато сопрано, което иска да докаже, че е драматичен глас, динамична „атлетка”, която отказва да бъде поддържаща артистка; китарист зубър, който прекарва повече време, избягвайки побойници, отколкото преследвайки момичета; и неловко момиче, което се опитва да се пребори със заекването си, преди да излезе на сцената.
От 4 юли в делничните дни в новия младежки блок на bTV от 9:30 ч феновете ще имат възможност да гледат превърналата се в хит в България поредица „Мечтатели”.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване