06/30/11 17:57
(http://www.klassa.bg/)

Аржентина е големият фаворит на Копа Америка 2011

Остават броени дни до началото на Копа Америка 2011 и повечето фенове на футбола с нетърпение очакват една от най-атрактивните надпревари. Шампионатът се очаква с голям интерес, за да се види състоянието на големите фаворити за трофея Аржентина и Бразилия, както и дали някой от другите отбори е способен да поднесе изненада.
За основен фаворит за трофея е смятан отборът на домакините от Аржентина. Определено „гаучосите” разполагат с едни от най-добрите играчи, като почти нямат слабо звено и конкуренцията навсякъде е голяма.В тима на страната на популярното танго има имена от ранга на Меси, Санети, Камбиасо, Масчерано, Ди Мария, Тевес и Агуеро.
Другият изявен претендент за титлата е петкратният световен първенец Бразилия. „Селесао” разполагат с талантливи футболисти и също като Аржентина имат невероятни имена в състава си като Дани Алвеш, Майкон, Робиньо, Майкон, Неймар и Пато. Скритият фаворит за титлата в Копа Америка е отборът на Уругвай. Най-добре представилият се тим на световното през 2010 г. също разполага със страхотни футболисти, които ще бъдат предвождани от топреализатора на последния мондиал Диего Форлан.
Други отбори, които могат да се намесят в борбата за трофея, са Колумбия, Парагвай и Чили, които също имат в съставите си много добри индивидуалности, но нямат дълбочината на съставите на трите основни фаворита.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване