06/30/11 17:22
(http://radiomilena.com/)

Волейбол: България стигна до успеха срещу Русия

Националният отбор по волейбол за мъже на България спечели важния мач срещу Русия с 3:1 гейма. Отборът на Радостин Стойчев победи първия гейм с 25:22, но загуби втория с 18:25. Националите успяха отново да поведат в резултата. Те спечелиха третия гейм с 30:28. В четвъртия България победи с 25:20.
Срещата започна равностойно. Българите на няколко пъти правеха разлика от 3-4 точки, но руснаците успяваха да се върнат в гейма. В крайна сметка силна игра на лидерите Матей Казийски и Андрей Жеков доведе до спечелване на първия гейм с 25:22.
Вторият гейм също бе равностоен до момента, в който звездата на Русия Максим Михайлов застана на сервиз. Съперниците на България направиха шест поредни точки и взеха преднина, която националите не успяха да върнат. Те загубиха с 18:25.
Третия гейм вървеше точка за точка. Руснаците все пак успяха да вземат надмощие в края, но след чудесна игра на българите резултатът се обърна в полза на националите. Те взеха гейма с 30:28.
В четвъртия гейм перфектна игра на Матей Казийски доведе до предимство за България. Националите успяха да материализират това е спечелиха гейм с 25:20, а с това и затвориха мача.
Двубоят бе от в група „Б” на Световната лига по волейбол за мъже.
Следващият мач срещу Русия е утре отново от 18:00 часа във Варна. При евентуален успех в двубоя България ще си осигури участие на финалите в Полша, информира Агенция Фокус.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване