06/30/11 18:03
(http://www.klassa.bg/)

Свидетели по "Килърите" счупиха фотоапарат

Свидетели по делото „Килърите“ посегнаха на репортери и счупиха фотоапарат вчера по време на делото срещу групата за мокри поръчки „Килърите“, което вече три дни върви в Шуменския окръжен съд. Поредният скандал бе предизвикан от свидетелите срещу организираната престъпна група, които по груб начин показаха, че не желаят да бъдат снимани. Единият от свидетелите - Лозан Цеков, си позволи да блъсне фоторепортер и да счупи апарата му. Останалите свидетели – Георги Петков, Велизар Младенов, Боян Джамалов и Светослав Петров, също се държаха арогантно и обиждаха журналистите.
След като бяха разпитани, групата напусна демонстративно Съдебната палата в Шумен, отпрашвайки с “Мерцедес” в неизвестна посока.
Междувременно за пореден път беше поискан отвод на съда. Този път като причина беше изтъкнато, че магистратите не са дали възможност на един от адвокатите да проведе разпита на свидетел.
На подсъдимата скамейка са Петър Стоянов-Сумиста, Васил Костов-Кеца, Янко Попов-Туцо, Георги Вълев, Петър Атмаджов и Райчо Стойнев. Петимата отговарят за организирането и извършването на убийствата на близкия до Христо Ковачки Борислав Георгиев, Петър Лупов и Румен Рачев. Георги Вълев пък е подсъдим като поръчител на покушенията.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване