07/01/11 16:32
(http://radiomilena.com/)

Късметлия получи нов автомобил от тотото в Русе

Владимир Иванов потегли днес в Русе с нов автомобил Opel Astra Classic III, спечелен в 40 тираж в играта „Втори ТОТО шанс” на Български спортен тотализатор.  Щастливецът получи ключовете на автомобила лично от легендата на българския спринт от близкото минало г-жа Анелия Нунева. Печелившият фиш е с 2 комбинации за играта „6 от 49” и 1 за ТОТО Джокер на стойност 1.50 лева, съобщиха от тотализатора.

„Русе затвърждава славата си на един от градовете, където се печелят най-големите награди в игрите на Спортния тотализатор”, каза в приветствието си г-жа Вася Ботева, директор на РД на БСТ – гр.Русе. Тя припомни, че първият джакпот от тотализатора е спечелен на територията на Русенската дирекция. Също в този регион – в Кубрат, през месец февруари тази година беше спечелен и най-големият джакпот в историята на играта „6 от 49” – 7 071 231 лева. Г-жа Ботева поздрави късметлията от Русе, спечелил поредния автомобил във „Втори ТОТО шанс”. „Тази игра е уникална, защото за всеки фиш има Втори ТОТО шанс, и то без допълнителен залог”, допълни още тя.
На 9 юли предстои  връчването на още два леки автомобила Opel Insignia и Opel Astra Classic III, спечелени в 42 специален и 44 тираж от участници в гр. Петрич. Късметлиите ще получат ключовете на новите си автомобили в Благоевград.

/КРОСС/

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване