07/01/11 12:39
(http://radiomilena.com/)

Шеф на столична фирма загина, докато спасява сина си

Директорът на столичната фирма „Паркиране и мобилност“ Марчело Доковски е загинал при пожар в ж.к. „Белите брези“ снощи, потвърдиха от полицията. Сигналът за пожара, възникнал в кв. Белите брези, е подаден на тел. 160 от 15-годишния син на инж. Доковски. Момчето обяснило, че в дома им е възникнал пожар, дало адреса, казало, че в момента е само и е позвънило на баща си по телефона. Дежурните огнеборци му дали точни указания – да излезе на терасата, за да не се задуши от дима. Към мястото се отправили два екипа на столичната пожарна и линейка. По същото време родителите се прибрали, 45-годишният баща се втурнал в дома, за да помогне на сина си.
Огнеборците светкавично започнали спасителните действия и след като успели да локализират пожара, влезли вътре, където открили 45-годишния мъж в безпомощно състояние. Въпреки усилията на екипите, минути по-късно Доковски издъхнал. actualno.com

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване