07/03/11 18:05
(http://www.klassa.bg/)

Снимат новите серии на "Стъклен дом: Изкушението"

След прекъсване от месец и половина снимачният процес на новите епизоди на култовия сериал на bTV „Стъклен дом: Изкушението“ стартира, съобщиха за „Класа“ от медията. Първи пред камерата застанаха за своята сцена Красимир Ранков и Стефка Янорова. В новите серии според сценария предстоят дни на безпокойство за семейство Ставреви, което се оказва засегнато от финансовата криза.
Въпреки че тъщата Павлина прекрати гостуването си в дома на дъщеря си, споровете между Антон и Ваня въобще не са приключили. Семейство Ставреви трябва да реши какво да прави, след като и двамата съпрузи изгубиха работата си. „Аз мразя да съм без работа, така че дано да ми намерят по-скоро някакъв салон, защото иначе ще подстрижа целия екип!”, закани се актрисата Стефка Янорова.
Двамата обичани от публиката и зрителите на bTV актьори споделиха, че свободното от снимки време не са използвали за отдих или почивка, а благодарение на киноваканцията са успели да се включат в новата постановка на театър „Българска армия” – „Сега или никога”. Какво предстои? „Подготвяме едно лятно турне с постановката по морето и навътре в страната, така че няма да почиваме”, обясни Краси Ранков.
В следващите серии на хитовата поредица зрителите ще намерят така чаканите отговори на въпросите, които си задават цяло лято: Жив ли е Камен, който се хвърли в ледените води на язовира, за да спаси Боряна? И ще оцелее ли Чарли, след като беше прободен с нож от Албена?
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване