07/04/11 18:16
(http://radiomilena.com/)

HOUSE OF PAIN са вече в София

Everlast, Danny Boy и компания са вече в София. Те пристигнаха по обяд днес (4 юли) на летище София и се настаниха в хотела си, за да релаксират преди дълго чаканото от българските им фенове шоу.

Концертът на HOUSE OF PAIN е пика на втората национална вълна подгряващи SPIRIT of Burgas партита, която завършва в София на 5 юли.

Beck`sperience събитието в столичната зала „Христо Ботев” е най-доброто загряване, което голям фестивал като SPIRIT of Burgas може да си пожелае. HOUSE of PAIN се събраха наново в края на лятото на миналата година и идват у нас, за да покажат най-новото, създадено от тях, както и да подгреят своите и феновете на SPIRIT of Burgas с мощния си хит на всички времена “Jump Around!”

Зала „Христо Ботев” отваря врати на 5 юли в 18,30ч. В 19,30ч. започва шоуто на подгряващите български банди Нокаут и Illmate, а самите HOUSE OF PAIN ще се качат на сцената малко след 21ч.

БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА НА HOUSE OF PAIN:

Препродажба: 30 лв. в мрежата на Eventim.bg

На входа в деня на концерта: 35 лв.

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване