07/04/11 16:11
(http://www.klassa.bg/)

Бразилия се издъни в първия си двубой на Копа Америка

Петкратният световен шампион по футбол тимът на Бразилия не успя да победи аутсайдера Венецуела в първа среща от група „Б“ на турнира Копа Америка, който се провежда в Аржентина. Смятаният за фаворит отбор на „Селесао“ демонстрира много по-добър футбол от своя съперник, но така и не съумя да намери път към вратата на противника. През първото полувреме Робиньо, Алешандре Пато и Неймар отправиха няколко опасни удара в рамките на вратата, пазена от Рени Вега, но той с вещина ги отрази. След почивката възпитаниците на селекционера Мано Менезеш се изнервиха от безсилието си пред противниковата врата и в края на двубоя заслужено бяха освирквани от привържениците, дошли да наблюдават изявите на своите любимци на стадион „Суидад де Ла Плата“ в Ла Плата.
В другата среща от същия поток тимовете на Парагвай и Еквадор също не успяха да излъчат победител, завършвайки при нулево реми. Следващите двубои в групата са на 9 юли. Тогава Бразилия играе с Парагвай, а Венецуела с Еквадор.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване