07/05/11 14:27
(http://radiomilena.com/)

Българинът е уморен и не работи ефективно

72% от българите се чувстват уморени, неефективни и подложени на силен стрес. Това показва проучване на здравния сайт www.revita.bg проведено миналия месец сред 700 души на различна възраст от цялата страна. Само 2% от всички  участници в анкетата живеят спокойно и без напрежение. Данните напълно потвърждават и факта, че българите са на едно от последните места в Европа по чувство на удовлетвореност.

Честа причина за умората и общата неразположеност са натрупаните токсини в тялото. Изчистването им е добър начин да се преодолее стреса, безсънието и всекидневното напрежение. Според проучването 70% от анкетираните смятат, че редовната детоксикацията е изключително важна, за да се чувстват отново здрави, жизнени и енергични. Те са на мнение, че най-подходящите сезони за това са пролетта и лятото.

Детоксикацията е пълно пречистване на организма от натрупаните токсини и вредни вещества. Чрез нея организмът се освобождава от тежки метали, консерванти, вредни изпарения и др. От значение е преди всяка диета да се направи пълно изчистване на тялото. Проучването на www.revita.bg сочи, че червената боровинка, глухарчето и артишока са най-предпочитани за освобождаване от токсините и борба с напрежението. За съжаление обаче анкетираните рядко се справят със стреса, умората и безпокойството по този начин. Почти 77% никога не са се подлагали на детоксикация.

 

За Ревита:

Ревита е официален вносител на американските фирми за производство на хранителни добавки Nature`s Way, Enzymatic Therapy, Fact Products и CamoCare Organics.  Тя предлага повече от 400 напълно натурални продукта и поддържа здравната страница www.revita.bg, в която можете да откриете информация за различни здравни въпроси и природни методи за лечение.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване