07/06/11 17:31
(http://www.klassa.bg/)

Сами сме, но по-силни, твърдят управляващите

След две трудни години, в етап на световна финансова криза, без гарантирано мнозинство, с лъжливи и лицемерни политически атаки от всички партии, партия ГЕРБ е сама, сама но по-силна. По-силна, защото не предаде доверието на избирателите си и не изтъргува гласовете им. Това заяви вчера от трибуната в пленарната зала на Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев. Той прочете декларация на депутатите от мнозинството, в която се отчитат двете години управление на ГЕРБ.
В тази важна за всички българи зала заявявам, че ще продължим с риск до края да останем сами, или може би именно затова ще останем сами, защото ще провеждаме управление на честност към гражданите и висока критичност към самите нас, посочи Красимир Велчев.
От ГЕРБ отчитат, че правителството е постигнало значителни успехи в борбата с престъпността, а борбата с корупцията е дългосрочен приоритет, обвързан с реформа в съдебната система. От партията са категорични, че в условия на икономическа криза са постигнати финансова стабилност и добро темпо на усвояване на европейските фондове.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване