07/09/11 15:58
(http://radiomilena.com/)

Готвят нов вот на недоверие към кабинета през юли

„През юли със сигурност ще има вот на недоверие към правителството“, съобщи лидерът на БСП Сергей Станишев. Той коментира, че ще подкрепи и искането на лидера на ДСБ Иван Костов за вот на недоверие срещу вътрешния министър Цветан Цветанов заради провал в сектора на сигурността.
Станишев откри заседание на Националния съвет на партията, на който бяха утвърдени кандидатите за кметове в 78 общини в България. „През юли със сигурност ще има вот на недоверие. Ние ще бъдем коректни към другата опозиционна група – ДПС, ще отчетем техните аргументи“, коментира лидерът на БСП Сергей Станишев.
„Ще бъдем и инициатори, и подкрепящи. Ще сложим своите подписи на всеки вот, който може да доведе до консолидация на опозицията и до свалянето на това правителство“, категоричен бе червеният лидер, цитира Econ.bg.  Станишев допълни, че от партията водят разговори с всички парламентарни групи, които се определят като опозиционни.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване