07/10/11 18:59
(http://www.klassa.bg/)

Борисов: Аз търсих пост за Плугчиева, а тя да говори глупости

Да си спомни - как аз с нея ходих в Брюксел - от баронеса Аштън до шефа на социалистите, до шефа на ЕНП да й търся пост – как не я е срам да каже подобно нещо. Така министър-председателят Бойко Борисов коментира вчера в Несебър думите на депутатката от Коалиция за България и бивш министър за еврофондовете Меглена Плугчиева. Тя заяви в събота пред Националния съвет на БСП, че управляващите съставят досиета на кандидати за кметове от други партии.
Борисов определи твърденията й като глупост, предаде БНР. По думите му „точно Плугчиева, която я предлагахме да стане зам.-председател на Европейската банка за възстановяване и развитие, да взима огромна заплата от квотата на ГЕРБ като управляваща партия и тя да излезе да каже подобна глупост – трябва човек да си плюе в сурата“.
Помолена за коментар, Меглена Плугчиева каза за „Класа“, че поканата да стане вицепрезидент на ЕБВР е била отправена лично към нея от президента на банката и по никакъв начин не произлиза от премиера Борисов. Късно вчера премиерът взе участие и в демонстративен мач в Сливен с четвъртите в света.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване