07/10/11 17:53
(http://www.klassa.bg/)

"Гласът на България" стартира на 18 юли

Първият епизод на дългоочакваното музикално шоу „Гласът на България” стартира на 18 юли в ефира на bTV, съобщиха от медията. Зрителите ще видят най-добрите музикални таланти в първите по рода си „кастинги на тъмно”. Четиримата треньори, които имат задачата да напътстват участниците до големия финал на летния праймтаймов формат – Миро, Ивана, Кирил Маричков и Мариана Попова, трябва да сформират отборите си единствено според гласовите възможности на кандидатите, без да виждат изпълнителите.
Обективното жури ще изненада публиката с изцяло позитивното си отношение към певците, а те от своя страна ще провокират аудиторията с порив от амбиции и находчиви решения.
bTV ще представи най-добрите гласове, които ще се състезават за шанса да получат дългосрочен договор със световния лейбъл Universal Music. В няколко от предстоящите епизода на шоуто водещата Вики ще разкрие певческите възможности, личните предпочитания, твърдостта на характера и темперамента на талантите в контекста на емоционално наситената атмосфера на кастингите.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване