07/11/11 19:19
(http://www.klassa.bg/)

Напусналите депутати искали да извадят от релси Сидеров

Напусналите депутати искали да извадят от релси Волен Сидеров преди изборите. Това стана ясно от думите на лидера на „Атака“ пред БНТ вчера. „Защото наближават избори и трябва да бъда изваден от релси, трябва да се ядосам. Това е целта на занятието да напускат депутати от ПП „Атака“, обясни той. „Но не съм изваден от релси. Концентрирал съм се върху кампанията. Действам така, както трябва да се действа в една кампания“, добави Сидеров. Според него напускането на депутати от неговата партия не било приятелски огън. "Аз съм стар боец, минал съм през много неща”, поясни той.
Сидеров обясни още, че „Атака“ застава срещу политиката на правителството на Бойко Борисов. По думите му първо смятал, че това управление „ще завие курса на досегашната политика, но се оказа, че ГЕРБ продължава тази колониална политика”. „За партията, която управлява в момента, изглежда, не е добре "Атака” да бъде във форма и да бъде в подем“, отсече Сидеров.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване