07/18/11 17:59
(http://www.klassa.bg/)

Близките на убитата Яна помолиха за среща с родителите на сестрите Белнейски

Близките на убитата в Борисовата градина Яна Кръстева поискаха среща с родителите на сестрите Белнейски, обявиха вчера самите те. Зверското убийство на Яна, чийто труп беше намерен в храсти в парка, не може да е извършено от един човек. Така смята баща й Явор, който заедно с още двайсетина нейни приятели се събраха вчера в БТА. Близките на момичето през сълзи обясниха, че се чувстват много огорчени от начина, по който Яна е представена в медиите – клошарка, алкохолик и лека жена.
По време на погребението ковчегът с тялото й е бил затворен, тъй като по думите на баща й семейството е искало приятелите и близките й да я запомнят такава, каквото е била – слънчева, лъчезарна, красива и обичаща живота. Явор Кръстев съобщи още, че според данните от аутопсията дъщеря му не е била изнасилена. В злополучната вечер момичето е било изключително щастливо, защото същия ден си е била платила таксата за обучение за специалност философия в СУ, където е била приета по-рано. За снощи от 19.30 часа беше планирано шествие в памет на убитата.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване