07/19/11 06:50
(http://radiomilena.com/)

Поморийски боец на професионален ММА турнир

Националнят състезател по ММА Атанас Джамбазов  от Поморие ще вземе участие в предстоящия на 2 август професионален ММА турнир.Той е организиран от българската елитна организация „Максфайт” и ще се проведе в амфитеатъра в комплекс „Арена” в курорта Свети Влас. Събитието до луксозното пристанище Марина Диневи е традиционно и всяко лято на 2 август събира хиляди фенове на бойните спортове. Миналата година в Амфитеатър Арена се проведе „Максфайт 16”, а година по-късно от родната ММА централа вече са на прага на 23-тия си пореден турнир по смесени бойни изкуства. На 2 август, но през 2008 година на турнира „Максфайт” гостува холивудската здезда Долф Лундгрен.
Както всеки август и този път край морето за турнира ще пристигнат за участие голяма част от представителните български състезатели по ММА. Един от сблъсъците в категория до 70 кг ще противопостави двама опитни и силни съперници. Единият е досега непобеденият бургаски боец Георги Стоянов, който е внук на големия първи български олимпийски шампион – бореца Никола Станчев, а другият – атрактивния боец от Стара Загора Веселин Иванов – Лудия.
В друг мач в категория до 93кг на ринга ще се срещнат пловдивчанина Георги Тодорчев срещу Никола Дипчиков. Близнаците Димитрови също ще се качат на ринга, като Росен ще срещне русенския състезател Николай Алексиев, който в последните си изяви записа зрелищни победи. Румен Димитров ще има за съперник чуждестранен боец. По всяка вероятност съперници от чужбина ще имат и 84-килограмовия Деян Топалски и поморийския боец в категория до 93 кг Атанас Джамбазов.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване