07/20/11 13:42
(http://www.cross-bg.net/)

АПИ ще получи безвъзмездна финансова помощ за изпълнението на дейностите по проект "Доизграждане на Автомагистрала "Марица"

София /КРОСС/ Управляващият орган на Оперативна програма "Транспорт" в Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията ще подпише договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ на Агенция "Пътна инфраструктура" за изпълнението на дейностите по проект "Доизграждане на Автомагистрала "Марица" - лот 1 и 2" преди окончателното одобрение на проекта от Европейската комисия. Това предвижда приетото днес от МС решение, за даване на съгласие, с което се осигурява изпълнението на дейностите по проект "Доизграждане на Автомагистрала "Марица" - лот 1 и 2".Предвидено е строителството на Автомагистрала "Марица" в участъка "Оризово - Харманли" от км 5+000 до км 70+620 да бъде изпълнено на два подучастъка:- Подучастък 1 (Лот 1) - у-к "Оризово - Димитровград" от км.
Източник: Информационна агенция КРОСС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване