07/20/11 17:23
(http://www.klassa.bg/)

Волен Сидеров не се отказва от комисията по антикорупция в НС

Волен Сидеров не се отказва от идеята да стане член на комисията по антикорупция в НС. По-рано вчера бе тиражирана информацията, че партията е оттеглила кандидатурата на лидера си. В деловодството на НС съществува внесено предложение за избор на Волен Сидеров за член на антикорупционната комисия. Това съобщиха от пресцентъра на ПП "Атака" и обясниха откъде идва недоразумението.
Съществува пълно неразбиране и недоразумение за същността на въпроса, заявиха от пресцентъра, цитирани от „Фокус“. В администрацията на НС са внесени две еднакви за разглеждане предложения за избирането на Волен Сидеров за член на комисията, внесени две поредни седмици, съответно от народните представители проф. Станислав Станилов и Павел Шопов. По искане на правния отдел на НС, за да се избегне дублиране на внесените предложения, беше оттеглено само предложението на Павел Шопов. По този начин съществува внесено предложение от проф. Станислав Станилов за избиране на Сидеров за член на комисията, което ще бъде разгледано на следващо заседание.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване