07/21/11 15:59
(http://www.klassa.bg/)

Грандът "Милан" прави футболен камп у нас

В края на месец август 7-кратният носител на Шампионската лига – италианският гранд „Милан“, ще организира първия си детски камп в България. Клубът от Милано вече има официален партньор в страната ни в лицето на фирма „Доминант спорт груп“ ООД. Благодарение на сътрудничеството между тях, от 29 август до 3 септември на комплекс „Царско село“ в столицата ще се проведе първият Milan Junior Camp в България. Той ще е отворен за футболисти между 6 и 17 години и ще бъде ръководен от треньори от школата на „Милан“.
Всички деца, които се запишат за участие в кампа, ще направят няколко тренировки под ръководството на специалисти от академията на миланския клуб. Тези, които направят най-добро впечатление пък, ще бъдат поканени на пробен период в Италия. Milan Junor Camp е глобална инициатива на клуба, която вече 10 години има богати традиции в повече от 40 страни в цял свят. Последният подобен камп се проведе преди няколко седмици в Словения под ръководството на легендарния капитан на „росонерите“ Франко Барези.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване