07/21/11 14:23
(http://radiomilena.com/)

Проведе се заседание на съвета за сътрудничество в Поморие

Заседание на Съвета за сътрудничество  се проведе от 14.00 ч. в сградата на ДБТ-Поморие. На него присъстваха Стефка Ангелова от КНСБ Поморие, Румяна Деянова-представител на КТ Подкрепа Бургас; Мария Димитрова –  КНСБ гр. Несебър; Тодорка Кирова от Съюза на собствениците в Слънчев бряг; Боряна Желева от Бургаската търговско промишлена палата; Константин Камчев- от Община Несебър, отговарящ за здравеопазването и социалните дейности и Ирена Момкова, директор на ДБТ Поморие. На проведеното заседание бяха обявени средствата за месец юли 2011 г. на ДБТ-Поморие за сключване на договори с работодатели по мерки за реализация на активната политика, както и  сключените договори с работодатели по насърчителни мерки за заетост през този месец. Разгледани бяха предложенията за ползване на преференции, съгласно ЗНЗ от работодатели по обявената процедура за месец юли 2011 г.
В изпълнение на чл.3, ал.3 от ПМС 251/21.10.2009 г,  съветът за сътрудничество бе информиран за получените и одобрени заявления на схеми по Оперативна програма ”Развитие на човешките ресурси”.
Предоставен бе месечният обзор на пазара на труда за месец юни 2011 г за общините Поморие и Несебър.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване