07/21/11 16:07
(http://www.klassa.bg/)

ЦСКА си взе "Армията" и се разплати на длъжниците си

Отборът на ЦСКА със сигурност ще играе домакинските си срещи от новия сезон на стадион "Българска армия". Ръководството на "червените" е изчистило задълженията си към Министерството на спорта и вече ще може да се разпорежда със спортното съоръжение. Босовете на клуба са извадили 360 хиляди лева, които дължаха на ръководената от министър Свилен Нейков институция.
Освен това „червените“ босове са се разплати и с длъжниците си в лицето на Йордан Лечков и неговия „Сливен“, „Черноморец“ и двама от бившите си играчи. „Армейците“ изчистиха сметките си с Данчо Лечков, който от дълго време заплашваше с отнемане на лиценза на 31-кратните шампиони. Клубът на героя от САЩ'94 получава в банковата си сметка над 100 000 лева. От ЦСКА платиха и над 300 000 лева на бургаския „Черноморец“ за нападателя Мишел Платини, който преди да дойде на "Армията" игра именно при "акулите". Накрая "червените" изчистиха и взаимоотношенията си с бившия вратар на отбора Даниел Беконо и националния защитник Иван Иванов.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване