07/22/11 14:34
(http://radiomilena.com/)

Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Община Карнобат е Вяра Петрова

Вяра Петрова е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Община Карнобат. Това съобщи днес председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. „Крехката физика на Вяра Петрова подвежда и някой може да си помисли, че не би могла да се изправи на избори, но това е абсолютно погрешно. Вяра Петрова се доказа в политическия живот и пред съгражданите си от Карнобат. Смятам, че тя ще бъде един успешен кмет на тази община”, коментира решението на Изпълнителната комисия на партията Цветан Цветанов.
В момента Вяра Петрова е народен представител от ПП ГЕРБ. Член е на Комисията по труда и социалната политика към НС.
Вяра Петрова е родена на 17 септември 1970 г. в Карнобат. Има висше образование със специалност „Счетоводство и контрол”. Преди депутатската банка работи като директор на производствено предприятие. Общински ръководител е на ПП ГЕРБ – Карнобат.
До момента обявените от Изпълнителната комисия кандидати за кметове от Бургаска област вече са трима – Димитър Николов (Община Бургас), Иван Алексиев (Община Поморие) и Вяра Петрова (Община Карнобат).

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване